Restauracja Hugo Food & Wine
Hotelowa restauracja Hugo Food & Wine w Kędzierzynie Koźlu utytułowana została nagrodą Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej “Za twórcze połączenie tradycji z nowoczesnością”. Prowadzona jest przez znakomitego Szefa Kuchni – Romana Dziwisza.
Niespotkany komfort i ciepło – to cechy przypisywane temu miejscu. Menu opracowane w zgodzie z klasycznymi kanonami kuchni europejskiej, urozmaicone innowacyjnymi dodatkami to satysfakcja dla podniebienia. Kameralna atmosfera restauracji, która jest częścią zabytkowego Hotelu Hugo, sprawia, że organizują tu zarówno wyjątkowe spotkanie w gronie najbliższych, jak i biznesowe. W głębi restauracji, pośród ceglanych ścian, kryje się nastrojowy 8-osobowy Wineroom – idealne miejsce na intymne spotkania przy kieliszku wina czy komentowane degustacje.
W samym sercu hotelu znajduje się przestronna kawiarnia ze słoneczną oranżerią, gdzie serwują wyśmienite desery i aromatyczne kawy. Ponadto, w upalne dni do dyspozycji Gości udostępniają Strefę Chillout’u, wyposażoną w stoliki, leżaki i loże. Miejsce idealne do wieczornego relaksu przy kieliszku ulubionego wina czy orzeźwiającym drinku.
Imprezy
Restauracja Hugo Food & Wine to doskonałe miejsca na organizację uroczystości rodzinnych lub bankietu. Do dyspozycji dwie sale: Restauracyjna (do 80 osób) oraz Bankietowa (do 60 osób).
Na miejscu
-
Nocleg
-
Wine & food pairing
-
Doradztwo sommeliera
-
Degustacja wina
-
Możliwość organizacji imprezy
-
Szkolenia i warsztaty
-
Jedzenie
-
Kraj pochodzenia win
-
W ofercie również
-
Dodatkowo
Kontakt
Restauracja Hugo Food & Wine
Ul. Orkana 14
47-230 Kędzierzyn – Koźle
+48 77 40 53 440
recepcja@hotelhugo.pl
www.hotelhugo.pl
Godziny otwarcia:
Pn.-Nd.: 12:00 – 22:00