Restauracja Biały Królik
Biały Królik poszerza horyzonty smaków; to miejsce stworzone z fantazją, gdzie rzeczywistość styka się z magią – zwłaszcza na talerzu. Niepowtarzalny wystrój każdej z trzech sal wprowadza w magiczny świat baśni i nawiązuje do charakteru dań. Tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefów kuchni: Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) i Rafała Koziorzemskiego (Head Chef, The Best Chef Raising Star 2017), pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa. Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach.
Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów. Podążaj za Białym Królikiem ! Restauracja, jak i cały Hotel Quadrille, jest przyjazna dorosłym. W trosce o komfort naszych Gości zapraszamy wyłącznie osoby powyżej 16. roku życia.
Organizacja imprez
do 100 osób
Na miejscu
-
Wine & food pairing
-
Doradztwo sommeliera
-
Degustacja wina
-
Możliwość organizacji imprezy
-
Jedzenie
-
Kraj pochodzenia win
-
Dodatkowo
Kontakt
Restauracja Biały Królik
Folwarczna 2
Gdynia
+48 58 351 03 30
restauracja@bialy-krolik.pl
www.quadrille.pl/bialy-krolik/