Warsztaty winiarskie wraz z food pairing prowadzone przez wrocławskiego sommeliera Krystiana Sakasa.
Wina z regionów górskich w połączeniu z wybitną wołowiną i owocami morza.
Wina z regionów górskich w połączeniu z wybitną wołowiną i owocami morza.
Zdegustujemy wina z najwyższych regionów Argentyny(uco valley) ,Trydentu czy z pasma górskiego Cantabria. Będzie też kilka niespodzianek.
Bohaterowie wieczoru:
1. Finca Alto Cantabria, Rioja , Hiszpania
2. Cantina Bolzano, St. Magdalaner, to Adige, Włochy
3. Hermandad Cabarnet franc, Uco Valley, Argentyna
4. Tsantali Naoussa 2018, Naoussa, Grecja
5. Niespodzianka z Portugalii
6. Niespodzianka z Francji lub Niemiec
2. Cantina Bolzano, St. Magdalaner, to Adige, Włochy
3. Hermandad Cabarnet franc, Uco Valley, Argentyna
4. Tsantali Naoussa 2018, Naoussa, Grecja
5. Niespodzianka z Portugalii
6. Niespodzianka z Francji lub Niemiec
Menu:
Przystawki w środek stołu do podziału:
1. Tatar wołowy
2. Bbq Chicken wings
3. Smażone krewetki w białym winie
4. Grillowane warzywa.
Przystawki w środek stołu do podziału:
1. Tatar wołowy
2. Bbq Chicken wings
3. Smażone krewetki w białym winie
4. Grillowane warzywa.
Dania główne w środek stołu do podziału:
1. Żeberka wieprzowe BBQ
2. Sałatka cezar
3. Burger wołowy dla każdego
1. Żeberka wieprzowe BBQ
2. Sałatka cezar
3. Burger wołowy dla każdego
26 marca 2022
Godz.: 19:00
Restauracja Zdrowa Krowa Marina, ul. ks. Witolda 1, Wrocław
Cena: 179 zł/os.
Bilety: Info w wydarzeniu na FB
Link do wydarzenia na Facebooku
Aby zamówić kartę należy zalogować się do konta. Jeżeli nie posiadasz konta w Otovino.pl, zarejestruj się.
Aby dodać obiekt do ulubionych zaloguj się. Jeśli nie posiadasz konta, zachęcamy do jego założenia!
0
Twój koszyk jest pusty