fbpx
Powrót
Saffas, Wrocław ()

Smaki Południowej Afryki. Wino i jedzenie

Archiwum

Zapraszamy na wieczór smaków południowoafrykańskich, podczas którego dwóch byłych mieszkańców Kapsztadu – Rudy Seriese z Winespot i Gabriel Le Roux – szef kuchni południowoafrykańskiej – stworzą wyjątkowe wydarzenie z wyśmienitym jedzeniem i towarzyszącym mu znakomitym winem.

Rozległa wiedza Rudiego o winie i kulturze Południowej Afryki oraz oryginalne umiejętności kulinarne Gabriela zachwycą Cię i zaskoczą. Zapraszamy na przygodę kulinarną, gdzie zabierzemy Cię w daleką podroż od Biltonga i Manchego Mac & Cheese, po duszone żeberka wołowe i autentyczne smaki Bunny Chow.

MENU:

 

  •  Sweet porto style wine
  • Wedge Chenin Blanc + Sałatka z wędzonym łososiem, awokado z ogórkiem, burakiem i koprem włoskim
  • Vrede en Lust Cotes de Savoye + Roosterkoek z BBQ duszone żeberka wołowe z pieczarkami i czarnym pieprzem (wersja dla vege – Roosterkoek z BBQ grilowanym bakłażanem, pieczarkami i czarnym pieprzem)
  • Shiraz Signal Gun + Biltong – Manchego Mac & Cheese (Vege – Manchego Mac & Cheese)
  • Asara Pinotage + Durban jagnięcina Vindaloo Bunny Chow ( Vege – Durban Paneer Vindaloo Bunny Chow)

Zapowiada się naprawdę pysznie! Nie możecie tego przegapić! 


 12 maja 2022
  Godz.: 19:00
lokalizacja placeSaffas, Wrocław 
 150 zł/os.

Rezerwacje przez Facebooka lub telefonicznie – +48 789 483 711
Link do wydarzenia na Facebooku 

 

 

 

 

 

 

 

Aby zamówić kartę należy się do konta. Jeżeli nie posiadasz konta w Otovino.pl, zarejestruj się.

0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pusty