Zapraszamy na wieczór smaków południowoafrykańskich, podczas którego dwóch byłych mieszkańców Kapsztadu – Rudy Seriese z Winespot i Gabriel Le Roux – szef kuchni południowoafrykańskiej – stworzą wyjątkowe wydarzenie z wyśmienitym jedzeniem i towarzyszącym mu znakomitym winem.
Rozległa wiedza Rudiego o winie i kulturze Południowej Afryki oraz oryginalne umiejętności kulinarne Gabriela zachwycą Cię i zaskoczą. Zapraszamy na przygodę kulinarną, gdzie zabierzemy Cię w daleką podroż od Biltonga i Manchego Mac & Cheese, po duszone żeberka wołowe i autentyczne smaki Bunny Chow.
MENU:
- Sweet porto style wine
- Wedge Chenin Blanc + Sałatka z wędzonym łososiem, awokado z ogórkiem, burakiem i koprem włoskim
- Vrede en Lust Cotes de Savoye + Roosterkoek z BBQ duszone żeberka wołowe z pieczarkami i czarnym pieprzem (wersja dla vege – Roosterkoek z BBQ grilowanym bakłażanem, pieczarkami i czarnym pieprzem)
- Shiraz Signal Gun + Biltong – Manchego Mac & Cheese (Vege – Manchego Mac & Cheese)
- Asara Pinotage + Durban jagnięcina Vindaloo Bunny Chow ( Vege – Durban Paneer Vindaloo Bunny Chow)
Zapowiada się naprawdę pysznie! Nie możecie tego przegapić!
12 maja 2022
Godz.: 19:00
Saffas, Wrocław
150 zł/os.
Godz.: 19:00
Saffas, Wrocław
150 zł/os.
Rezerwacje przez Facebooka lub telefonicznie – +48 789 483 711
Link do wydarzenia na Facebooku
Aby zamówić kartę należy zalogować się do konta. Jeżeli nie posiadasz konta w Otovino.pl, zarejestruj się.
Aby dodać obiekt do ulubionych zaloguj się. Jeśli nie posiadasz konta, zachęcamy do jego założenia!
0
Twój koszyk jest pusty