Mamma mia! Wiosna i zbliżający się dzień mamy to świetna okazja do ucztowania w Auli razem z nami, szczególnie przy stole pełnym kwiatów i wina!
Wino + kwiaty + 3 dania przygotowane przez restaurację Aula – to będzie istna uczta nie tylko dla podniebienia, ale wszystkich zmysłów!
Zapraszamy na degustację 6 win, których aromaty kojarzą się z polnymi kwiatami, różami, rumiankiem czy geranium. Tasting poprowadzi Patrycja Nawrocka (Wine Thinking). W trakcie spotkania, kwiatowe zapachy urzeczywistni Filip Marek (pan Kwiaciarz), który zaprezentuje wybrane rośliny i opowie o nich ciekawostki. Do pełni szczęścia brakuje tylko… pysznego jedzenia – o które zadba restauracja Aula, specjalizująca się we włoskiej kuchni. Wina i menu pozostanie niespodzianką do samego końca
Podczas degustacji dowiemy się dlaczego w trunku z fermentowanych winogron odnajdziemy zapachy fiołka, czy czarnego bzu. Nauczymy się także degustować wino w 3 krokach sommelierskich. Dowiemy się z jakiego kwiatu pochodzi wanilia, albo na jakie kwiaty postawić w tym sezonie.
23 maja 2022
Godz.: 18:00
AULA, Wrocław
250 zł/os.
Rezerwacje przez maila: projektwinethinking@gmail.com
Link do wydarzenia na Facebooku
Aby zamówić kartę należy zalogować się do konta. Jeżeli nie posiadasz konta w Otovino.pl, zarejestruj się.
Aby dodać obiekt do ulubionych zaloguj się. Jeśli nie posiadasz konta, zachęcamy do jego założenia!
0
Twój koszyk jest pusty