Czarny bez, pędy chmielu
Zapraszamy na wydarzenie plenerowe, które obędzie się już 29 maja w RestoBar&Ogień. Wariacja wyjątkowych smaków oraz degustacja win z Małopolskiego Przełomu Wisły, pod okiem Macieja Nowickiego, dziennikarza Pisma o Winie Ferment i portalu Winicjatywa.
RestoBar&Ogień to plenerowa restauracja oparta na sezonowych i lokalnych produktach przyrządzonych na ogniu przy wykorzystaniu regionalnych przepisów. Czarny bez i pędy chmielu to sezonowe rarytasy, które pojawią się na naszych talerzach podczas nadchodzącej edycji Ognia.
- 29 maja kuchnia czynna w godzinach 12-18,
- 30 maja kuchnia czynna w godzinach 12-16.
W niedzielę 30 maja o godzinie 15:00 odbędzie się degustacja, tym razem win z Małopolskiego Przełomu Wisły, czyli okolic Kazimierza Dolnego. Spotkanie poprowadzi Maciej Nowicki, dziennikarz Pisma o Winie Ferment i portalu Winicjatywa. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, obowiązują wcześniejsze zapisy. Rezerwacje przyjmuje Kuba Lorek pod numerem +48 693 759 910 lub przez Messenger. Kwota rezerwacji wynosi 50 zł od osoby.
29-30 maja 2021
Godz.: 12:00
Pogorzany
Link do wydarzenia na Fb >>
Maciej Nowicki – dziennikarz portalu Winicjatywa oraz pisma o winie Ferment. W ciągu dnia zazwyczaj coś degustował, wspierał, promował, prowadził (także w SPOT. w ramach „Korków z polskich win”) lub oceniał (we wszystkich konkursach, w których pojawiają się wina polskie; a jako przewodniczący w konkursie winiarskim „Polskie korki”). Jest bezsprzecznie największym znawcą i promotorem polskiego wina, do którego teraz będzie nas przekonywał online.
Aby zamówić kartę należy zalogować się do konta. Jeżeli nie posiadasz konta w Otovino.pl, zarejestruj się.
Aby dodać obiekt do ulubionych zaloguj się. Jeśli nie posiadasz konta, zachęcamy do jego założenia!